Meer dan alleen een website!

Wat wij doen?

Een website hebben is tegenwoordig niet meer genoeg. De informatie die u publiceert moet actueel zijn. Het toevoegen van nieuwsberichten, evenementen en andere leuke foto’s en weetjes kan ervoor zorgen dat ouders websites vaker bezoeken. Ook geeft het nieuwe ouders het gevoel dat er veel op uw school of opvang gebeurt. Dit kan net het laatste zetje zijn dat ze nodig hebben om te kiezen voor uw organisatie.

De overgang naar mobiel

De afgelopen jaren is het gebruik van mobiele apparaten enorm gestegen. Een website dient zich aan te passen aan de bezoeker en niet andersom. Niet alleen qua functionaliteit, maar zeker ook qua gebruiksvriendelijkheid. De wensen en verwachtingen van een smartphone gebruiker zijn vaak anders dan die van een desktop gebruiker. Met name de snelheid is enorm belangrijk. De kunst is om de website zo in te richten dat de verwachtingen van alle gebruikers uitkomen. U wilt dat ze op uw website blijven en deze niet na een aantal seconden alweer verlaten. De klant is koning!

Klant aan het woord…
Rob Pols van Kindcentrum De Ark:

De samenwerking ervaar ik als erg prettig. Bij problemen wordt snel en adequaat opgetreden en er worden goede oplossingen aangedragen.
De contacten zijn lekker direct en niet te zakelijk van toon.

Gespecialiseerd in de kinderopvang

Marketing Opvang & Onderwijs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor scholen, kinderopvangorganisaties en integrale kindcentra (ikc). Daarom hebben wij de afgelopen jaren scholen en opvangorganisaties voorzien van een nieuwe website. Deze websites kunt u vinden in ons portfolio. Naast het opzetten van websites doet Marketing Opvang & Onderwijs nog veel meer. Zo kunnen wij u helpen met online marketing en u daarnaast begeleiden bij de inzet van social media voor uw organisatie.

Kenmerkende functionaliteiten van uw website

Speciaal voor de kinderopvang heeft Marketing Opvang & Onderwijs de kinderopvangmodule en kosten kinderopvang module gemaakt. De kinderopvangmodule bevat drie onderdelen:

U kunt eenvoudig uw locaties, opvangvormen en medewerkers bewerken. Daarvoor hoeft u geen technische kennis te hebben.

De kosten kinderopvang module is gemaakt om ouders een berekening te laten maken voor de kosten van kinderopvang. Door een aantal korte vragen te beantwoorden krijgen ze binnen 30 seconden te weten wat kinderopvang kost bij u. Dit geldt ook voor de kinderopvangtoeslag die ze via de Belastingdienst terug kunnen vragen.

Wilt u meer informatie over één van deze modules? Neem dan gerust contact met ons op of klik links op de modules voor meer informatie.

Maar u kunt nog veel meer doen dan dat. Wist u bijvoorbeeld dat u de gegevens van uw locatie ook in Google kunt weergeven? Ook zonder dat ouders uw website bezoeken kunnen ze de gegevens van uw organisatie bekijken. Zo bereikt u nog sneller nieuwe klanten.