Nieuwe website voor Marketing Opvang & Onderwijs

20 juli 2017
Marketing Opvang & Onderwijs

Marketing Opvang & Onderwijs heeft een nieuwe website! De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de realisatie van deze nieuwe website, die geoptimaliseerd is voor het gebruik op mobiele apparaten.

De laatste jaren is het gebruik van mobiel verkeer enorm gestegen. Iedereen heeft tegenwoordig een mobieltje met een internetverbinding, dus het is hele gemakkelijk geworden om onderweg even een website te bekijken. Wanneer een website daar niet op ingericht is, wordt deze niet goed getoond op een mobiel apparaat en is ook de snelheid van deze website ver beneden peil.

De nieuwe website van Marketing Opvang & Onderwijs is opgezet vanuit het mobile-first principe. Dit wil zeggen dat de website gebruik maakt van een responsive design. Het scherm past zich daarbij aan aan de gebruiker. Afbeeldingen worden kleiner weergegeven, de volgorde van elementen en menu’s is vaak net even iets anders.

Google heeft onlangs aangegeven dat zij ook het mobile-first principe nadrukkelijker gaan gebruiken in het tonen van de zoekresultaten. Is uw website niet mobile-friendly, dan wordt u daarvoor gestraft en krijgt u een lagere ranking.

Weet u niet zeker of uw website mobile-friendly is? Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen uw website doorlichten en aangeven waar bij uw website eventuele knelpunten zitten. Speciaal voor de kinderopvang heeft Marketing Opvang & Onderwijs website templates ontwikkeld door geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten.