IKC de Schakel

De nieuwe site van IKC de Schakel is onderdeel van het UN1EK websiteplatform en is opgeleverd in januari 2018. Op IKC De Schakel ontdekken kinderen dat de wereld vol avontuur is! Dit integraal kindcentrum maakt gebruik van verschillende modules die door Marketing Opvang & Onderwijs zijn ontwikkeld. 

Platform

IKC de Schakel is zoals gezegd onderdeel van het platform van UN1EK onderwijs en opvang. Doordat een integraal kindcentrum verschillende opvangvormen aanbiedt is het belangrijk dat deze allemaal overzichtelijk gepresenteerd worden op de site. Door gebruik te maken van een uniforme blauwdruk voor alle websites in het platform wordt het voor de medewerkers van UN1EK en de Schakel eenvoudiger om aanpassingen op de site te doen. Dit kunnen nieuwe foto’s of nieuwsberichten zijn.

Handige koppeling met SchoolPraat

Net zoals bijna alle locaties van UN1EK maakt ook IKC de Schakel gebruik van SchoolPraat. Via deze app communiceren zij met de ouders van de kinderen. Door een handige koppeling worden de berichten, kalender en foto’s ook direct op de website bijgewerkt.

IKC de Schakel maakt gebruik van…