UN1EK onderwijs en opvang

Voor UN1EK onderwijs en opvang hebben we niet alleen een website gebouwd, maar een compleet websiteplatform. UN1EK is een kinderopvang organisatie met meerdere locaties en integrale kindcentra. Al deze integrale kindcentra hebben een persoonlijke locatie website die via dit platform bewerkt kunnen worden.

De website van UN1EK maakt gebruik van een aantal modules die Marketing Opvang & Onderwijs speciaal voor de kinderopvang heeft gebouwd. Zo gebruiken zij onder andere de kosten kinderopvang module. Met deze kosten kinderopvang module kunnen ouders een berekening maken van de kosten van opvang. Inclusief de kinderopvangtoeslag die zij via de Belastingdienst terug kunnen krijgen.

Locatie zoeker

De locatie module is een andere module waar UN1EK gebruik van maakt. De locatie module zorgt ervoor dat ze eenvoudig de verschillende locaties kunnen beheren. Per locatie worden adresgegevens, telefoonnummers, LRK registratienummers en andere kenmerken van de locatie toegevoegd. Door middel van een handige locatie zoeker kunnen ouders snel een locatie voor hun kinderen vinden die de gewenste opvangvorm aanbiedt. Zij zien daarbij meteen op een kaartje waar de locatie zich bevindt en wat de afstand tot deze locatie is.

Door de koppeling met Google Mijn Bedrijf zijn de gegevens van de locaties ook in Google te vinden. Als er in Google gezocht wordt op een locatie verschijnen daar direct de juiste gegevens en eventueel de openingstijden van de locatie bij, zonder dat ze daarvoor naar de website van UN1EK hoeven te gaan.

SEO

Naast de kosten kinderopvang module en de locatie module maakt UN1EK ook gebruik van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en templates. SEO wordt steeds belangrijker, goed geschreven teksten zijn daarbij essentieel. Door gebruik te maken van de SEO module wordt door middel van simpele tips aangegeven welke teksten goed zijn en welke teksten nog verbeterd moeten worden. Kennis van SEO is hierbij niet nodig.

Platform

Het platform van UN1EK bevat 17 sites. Door de modulaire opbouw van de sites kunnen wijzigingen makkelijk in meerdere sites toegepast worden. Denk hierbij aan formulieren en nieuws. Uiteraard is het hele platform beveiligd door gebruik te maken van een SSL-certificaat.

Klant aan het woord…
Ethel van Deventer van UN1EK onderwijs en opvang:

Jullie hebben voor UN1EK het websiteplatform ontwikkeld. De website van UN1EK en dertien onderliggende websites van IKC’s worden vanuit een Wordpress platform beheerd. Een nieuwe IKC website wordt op basis van een blauwdruk (met aangepast design, menustructuur en inhoud) snel gebouwd. Verbeteringen in de blauwdruk worden geïmplementeerd in alle websites in het platform. Door plugins van social media kanalen en communicatie apps (bijvoorbeeld de Schoolpraat app) bereiken we dat we informatie eenmaal delen en dat deze via diverse geïntegreerde kanalen bij onze doelgroepen terecht komt. Jullie hebben kennis van zaken, reageren snel en vriendelijk en lossen zaken op.

Wij zijn tevreden!

UN1EK onderwijs en opvang maakt gebruik van…