Bezoekersonderzoek, leer uw klanten kennen!

Kunnen mijn bezoekers vinden wat ze zoeken? Zijn ze tevreden over hoe mijn website er uit ziet? Kan ik nog iets verbeteren waardoor ik meer bezoekers naar mijn website kan trekken, of waardoor bezoekers informatie sneller kunnen vinden?
Dit zijn zomaar wat vragen die bij u op kunnen komen wanneer u uw eigen website of organisatie bekijkt. Een bezoekersonderzoek kan helpen om deze vragen te beantwoorden

Bezoekersonderzoek

Bovenstaande vragen kunt u door uw bezoekers laten beantwoorden door een bezoekersonderzoek op uw website te integreren. Door middel van een aantal korte vragen kunt u bezoekers vragen wat ze op de website komen doen. En of ze de informatie die ze zoeken snel en eenvoudig kunnen vinden. Deze vragenlijst hoeft helemaal niet lang te zijn. Met twee of drie simpele vragen (bijvoorbeeld in de vorm van smileys) kunt u al een hoop over uw website te weten komen. In combinatie met de bezoekersstatistieken krijgt u inzicht in welke pagina’s u kunt verbeteren.

Alle devices

Het onderzoek kan op alle devices worden ingezet. Zowel op een smartphone als een tablet of desktop kan het onderzoek door uw bezoekers ingevuld worden.