Groepen en huiswerk op uw website?

Kinderopvangorganisaties en met name basisscholen delen kinderen vaak in in verschillende groepen, meestal gebaseerd op leeftijd of niveau. Met de groepenmodule van Marketing Opvang & Onderwijs kunt u deze groepen overzichtelijk tonen op uw site.

Gescheiden groepen en nieuwsberichten

De groepspagina kan verschillende informatie bevatten. Bijvoorbeeld een leuke groepsfoto, de leerkrachten en de werkdagen en -tijden van deze leerkrachten. Daarnaast kunnen ook nieuwsberichten aan een groep worden gekoppeld, die alleen op de groepspagina van die groep getoond worden. Zeer geschikt om de informatiestroom zo efficiënt mogelijk in te richten en ouders niet te vermoeien met berichten die niet voor hen bedoeld zijn.

Huiswerk

Een extra uitbreiding voor basisscholen en ikc’s is de huiswerkmodule. Voor iedere groep kan de leerkracht de vakken opgeven plus de bijbehorende opdrachten. Door middel van een kalender kan de leerkracht per schooldag het huiswerk invoeren.

Het huiswerk wordt in een tabel op de website getoond. Leerlingen weten voortaan altijd wanneer ze een opdracht of werkstuk af moeten hebben. Of wanneer de volgende rekentoets is. En natuurlijk wanneer ze vakantie of een vrije dag hebben.