Locaties koppelen een makkie

Een kinderopvang of IKC bestaat vandaag de dag vrijwel altijd uit meer dan 1 locatie. De meeste organisaties hebben dan ook meerdere locaties:

  • op verschillende adressen
  • met hun eigen kenmerken
  • waar speciale thema’s plaatsvinden
  • die verschillende opvangvormen aanbieden

Koppelen van locaties een fluitje van een cent

Locaties toevoegen en bewerken op uw website wordt een fluitje van een cent. De locatie-module van Marketing Opvang & Onderwijs helpt u daarbij! U kunt per locatie hierdoor gemakkelijk leuke foto’s koppelen aan de locatiepagina. Via de koppeling met de opvangvorm-module toont u ook aangeboden vormen van opvang per locatie. Datzelfde geldt voor de medewerkers die werkzaam zijn op de locatie. Uw klant kan zien wie op welke locatie werkt.

Heeft een locatie meerdere vestigingen? Het is mogelijk om een locatie aan andere locaties te koppelen. Dit is met name interessant voor integrale kindcentra (IKC) met meerdere vestigingen.

Locatie zoeken met de locatiezoeker

Met behulp van de locatie zoeker op uw website zoeken ouders een locatie. Een opvanglocatie die dus in hun eigen omgeving is. Hierbij is het mogelijk om te filteren op vormen van opvang.  Zoals bijvoorbeeld buitenschoolse opvang. De gevonden locaties verschijnen op een overzichtelijke kaart en in een lijst. Daardoor is in één oogopslag de belangrijkste informatie zichtbaar.

De locatie-pagina bestaat uit verschillende onderdelen. Deze is naar wens in te richten. Het is mogelijk om foto’s van de locatie in een slider te zien. Daarnaast is het een optie om de openingstijden van de locatie weer te geven. Ook kunt u knoppen toevoegen. Hiermee kunnen ouders direct een rondleiding aanvragen. Ook kunnen ze hun kind direct inschrijven.

Locaties maakt deel uit van de kinderopvang-module.
Locaties