Zoekmachineoptimalisatie

Uw website kan nog zo informatief en gebruiksvriendelijk zijn. Als u niet gevonden wordt via zoekmachines dan heeft u een probleem. Ouders kunnen uw website dan niet vinden. De kans dat ze zich bij een van uw locaties inschrijven is in dat geval niet heel groot. Nu kunt u natuurlijk veel geld investeren in het plaatsen van advertenties.  De vraag: is dat echt noodzakelijk? Nee! Zoekmachineoptimalisatie is het antwoord.

Hoger komen in de zoekresultaten? Zoekmachineoptimalisatie!

Zoekmachines zoals Google bepalen uw ranking factor (de plaats in de zoekresultaten) op basis van verschillende aspecten. Natuurlijk is niet alleen de snelheid op uw website een grote factor. Ook de manier waarop content gepubliceerd wordt is belangrijk.

  • Gebruikt u namelijk duidelijke kopteksten boven uw alinea’s?
  • Is uw website geschikt voor mobiele apparaten?
  • Gebruikt u rich snippets?
  • Wordt de website getoond via een beveiligde HTTPS verbinding?

Allemaal vragen die beantwoord moeten worden. Vragen die u met ja moet kunnen beantwoorden als u echt hoger in de zoekresultaten terecht wil komen. Mogelijk denkt u bij een aantal vragen, hoe moet ik dit dan doen? Marketing Opvang & Onderwijs kan u helpen bij het optimaliseren van uw website. Hierdoor komt uw website in de zoekmachines naar voren. Vaak kunt u door een aantal kleine aanpassingen al veel winst boeken. Dit kan op verschillende manieren. Niet alleen op uw website zelf. Waarbij u bijvoorbeeld uw teksten herschrijft door het toevoegen van een aantal zoekwoorden. Ook kunt u veel winst behalen door het toevoegen van uw locatiegegevens bij Google. Ook het up-to-date houden van uw social media kanalen kan een belangrijke bijdrage leveren aan uw vindbaarheid.

Ons advies: laat u helpen door Marketing Opvang & Onderwijs en wij zorgen samen met u voor uw vindbaarheid op Google! Onze belangrijkste doelstelling is dat een door ons gebouwde website zo goed mogelijk wordt gevonden.  Belangrijk voor ons is dat u dit met uw organisatie uiteindelijk zelf kan. Daar willen wij u graag bij helpen!

Zoekmachineoptimalisatie