Voor wie wij werken

Hoe belangrijk is je website als kinderopvang? Steeds belangrijker, blijkt uit onderzoek. Wij hebben onderzoek gedaan naar het websitegebruik van ouders. Zowel websites als zoekmachines nemen steeds meer in belang toe. De helft van de ouders hebben bijvoorbeeld de website van hun kinderopvang gevonden via een zoekmachine!

Wij werken onder andere voor…

UN1EK onderwijs en opvang

Voor UN1EK onderwijs en opvang hebben we niet alleen een website gebouwd, maar een compleet websiteplatform. UN1EK is een kinderopvang organisatie met meerdere locaties en integrale kindcentra. Al deze integrale kindcentra hebben een persoonlijke locatie website die via dit platform bewerkt kunnen worden.

IKC de Schakel

De nieuwe site van IKC de Schakel is onderdeel van het UN1EK websiteplatform en is opgeleverd in januari 2018. Op IKC De Schakel ontdekken kinderen dat de wereld vol avontuur is! Dit integraal kindcentrum maakt gebruik van verschillende modules die door Marketing Opvang & Onderwijs zijn ontwikkeld. 

 

Online professionals met kinderopvang kennis

“Als kinderopvang is het prettig om je website te laten bouwen door een bureau dat weet wat er speelt in de kinderopvang wereld.”

Dat was onze gedachte toen wij Marketing Opvang & Onderwijs hebben opgericht.

Wij bieden dus veel meer dan programmeurs die een goede website in elkaar kunnen zetten. Wij denken mee over het volledige marketingbeleid van offline tot online. En bij het realiseren van de website zetten we de kennis in die wij de afgelopen jaren op hebben gedaan bij andere kinderopvangorganisaties. We hebben ondertussen een aardig beeld gekregen van wat wel én wat niet werkt!

Upgraden van bestaande website

Marketing Opvang & Onderwijs heeft veel ervaring met het ‘upgraden’ van bestaande kinderopvang websites. Dat betekent effectief gebruik maken van wat er al is en deze elementen op een slimme manier in een nieuw modern jasje verwerken. Wij zien de website niet alleen als visitekaartje, maar ook als ultieme plek om goede marketing te bedrijven.

Idealiter komt in een website alles samen: goede branding, zoekmachineoptimalisatie, veel gebruiksgemak, handige opties zoals een locatiezoeker en een kostencalculator om de kinderopvangtoeslag te berekenen… en natuurlijk een goed verhaal. Kijk snel wat wij kunnen doen voor uw organisatie.